Verpleegkundige Kindzorg aan huis


Zienergie Kids

Petra biedt als kinderverpleegkundige uiteenlopende zorg voor zieke kinderen aan huis.
Feitelijk zorgt ze ervoor dat het gezin kan blijven ‘draaien’.
Petra ontlast ouders door de zorg en verpleegtaken over te nemen.
Een aantal uren per dag, of een vaste dag. Dit ligt aan de wensen van de ouders en de leeftijd of zorgbehoefte van het kind.
Veel zorg of verpleeg taken werden voorheen alleen in het ziekenhuis gedaan, maar steeds vaker gebeuren bepaalde verpleegkundige handelingen gewoon thuis en zijn ouders geautoriseerd in het verrichten van bepaalde verpleegtechnische handelingen.

Het is heel erg fijn als het gezin bij elkaar kan zijn, het brengt echter ook extra zorgen met zich mee die ervoor kunnen zorgen dat het evenwicht binnen het gezin kwijt raakt.
Door extra zorg in te zetten van een professional kan de balans weer in evenwicht komen en neemt de belasting voor ouders af.
Niet onbelangrijk, want 24-uur per dag, 7 dagen in de week zorgen voor je ‘zieke’ kind kost behoorlijk veel energie. Niet alleen de dagelijkse verzorging en doorwaakte nachten maar ook alle regel en afspraken die daaromheen nog komen vragen veel aandacht. Zo lijkt het soms alsof je als ouders onbedoeld alleen nog maar bezig bent met zorg en regeltaken en er geen tijd meer overblijft om te genieten van alle leuke en fijne dingen binnen het gezin.

Petra van Zienergie-Kids streeft ernaar om in eerste instantie zorg op een deskundige manier met liefde en aandacht te bieden. In overleg met ouders en met oog voor broertjes en zusjes.
Kortom, Zorg Op Maat, dat is waar het om gaat!

Zienergie-Kids is BIG-geregistreerd en Heeft een KIWA keurmerk (zie links)

Financiën

Door middel van PGB uit ZVW, (lees) zorgverzekeringswet of PGB uit WLZ,(lees) Wet Langdurige Zorg kan financiëring voor zorg, begeleiding en verpleging aangevraagd worden.
Er wordt een indicatiestelling aangevraagd door een Kinderverpleegkundige (niveau 5) met indicatiebevoegdheid. Dit volgens de eisen van MKS.
Als u hierbij hulp nodig heeft kunt u contact opnemen, zodat ik u kan doorverwijzen(een indicatie aanvragen duurt gemiddeld 6 weken)

Zienergie-Kids werkt met modelcontracten van de SVB en heeft algemene voorwaarden
opgesteld door SOLO-Partners.

Scholing:
Inservice opleiding verpleegkunde A niveau 4
Gespecialiseerde vervolgopleiding kinderverpleegkunde EMC, Rotterdam
Training:
ENPC: emergency nursing pediatric course/triage
Regenboogtraining ‘Rouw en verlies’
Kunstzinnig en dynamisch coachen, Kleine Tiki

Bij en nascholing 2-jaarlijks, voorbehouden handelingen en BPLS (Basic Pediatric Life Support)